MKD :  20.04.2018,16:01
Пребарај летови
Одбери аеродром:
Бр. Лет:
Дестинации:
Даум на полетување:
Датум на пристигнување:
Скопје
  Лет Од Време  
  W6 7758 CIAMPINO 17:35  
  W6 7740 BERLIN - SCHONENFELD 18:00  
  W6 7742 MALPENSA 18:00  
  GM 6028 ZURICH 18:55  
сите пристигнувања
 
  Лет До Време  
  W6 7719 PARIS - BEAUVAIS 18:10  
  W6 7737 BARCELONA 18:30  
  W6 7723 COLOGNE 18:45  
  GM 6029 ZURICH 19:50  
сите полетувања
Прегледај информации за Скопје или Охрид
  MKD :  20.04.2018,16:01
Временски услови
Прогноза Скопје
Тековна Денес Утре
Current Today Tommorow
24°C 14/23°C 9/22°C
Прогноза Охрид
Тековна Денес Утре
Current Today Tommorow
13°C 9/20°C 9/18°C
Вести
Скопје
НА ОХРИДСКИОТ АЕРОДРОМ: ТАВ го пречека првиот лет на Онур ер и Татилбудур од Истанбул...
15/4/2018
Охрид
НА ОХРИДСКИОТ АЕРОДРОМ: ТАВ го пречека првиот лет на Онур ер и Татилбудур од Истанбул...
18/4/2018